Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
29.03.2012

"Будь прост, как ветер, неистощим, как море" - День геолога в НГУ

28 березня в актовій залі нашого університету лунали гучні оплески. Це вдячні глядачі вітали учасників концерту, присвяченого Дню геолога. Так як цей день святкують в першу неділю квітня, можу припустити, що це – лише початок веселощів.


Свято розпочалось зі спогадів про минулорічний захід, який також було присвячено геології, під інтригуючою назвою «Вони загубились на практиці». Цього разу студентки факультету загубились не тільки на практиці, а й в часі. На тлі цієї гумористичної теми і розгортався концерт.

Другою (і, напевне, головною) темою концерту були привітання викладачів, які дарували своїм студентам теплі слова і настанови на майбутнє. Геологів привітали викладачі кафедр, декан ГРФ Василь Федорович Приходченко і навіть наш ректор – Геннадій Григорович Півняк, хоча і заочно.

Влучними були слова вірша Максиміліана Волошина, який продекламувала доцент кафедри гідрології Т.Д. Прокопенко. «Будь прост, как ветер, неистощим, как море» - вони неймовірно влучно описують геологів. Також в цей день було нагороджено кращих студентів, які відзначились високими досягненнями в навчанні та науковій діяльності. За свої старання студенти отримали чудові подарунки – книги.

Але найцікавішою частиною концерту, звісно ж, виявились виступи самих студентів. Вони продемонстрували ефектні номери з піснями та танцями, грали на музичних інструментах і навіть показали глядачам геологічну зарядку. Також кожен глядач отримав особливе геологічне пророцтво на день, яке, до речі, говорило самісіньку правду.

Анна Фея, студентський прес-центр


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт