Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
23.03.2012

Свято геодезії

22 другого березня у актовій залі Національного гірничого університетусвяткували День Геодезиста, який організували студенти групи ГК-07.


Не зважаючи на те, що свято проводили під кінець робочого дня, охочих подивитись виступ виявилось чимало. Глядачів учасники концерту зустріли щирими усмішками та цукерками.

На початку концерту з привітальними словами виступили декан факультету Ігор Іванович Усик, проректор Юрій Тимофійович Хоменко, начальник відділу кадрів Володимир Григорович Ізотов та завідувач кафедри геодезії Владислав Валерійович Рябчий , наголошуючи на важливості спеціалістів, чиє професійне свято відмічалось цього дня. Привітальні слова від наставників супроводжувались нагородженням найталановитіших та найактивніших студентів подяками. Нагородили також і активний викладацький склад. Гості мали змогу довідатись про історію спеціальності «землеустрій та кадастр» та про перспективи навчання.

Після привітань та нагородження прийшов час для творчості та креативу. Веселу частину концерту відкрив сам Сталін зі своєю урочистою промовою. Весь концерт зробили у Радянському стилі: студенти-комсомольці, патріотичні пісні, та пародії на радянські мультсеріали та фільми. Несподіванкою для багатьох була участь у постановках викладачів – вони, «запалюючи» публіку, також співали і танцювали. Цього вечора студенти провели конкурси для своїх викладачів, які подарували багато позитивних емоцій і аудиторії, і, безпосередньо, самим учасникам.

Зворушливим моментом стала передача групою ГК-07 символічного глобуса своїм наступникам, групі ГК-08.

Діана Максименко, студентський прес-цент


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт