Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
07.06.2011

Міжнародна конференція з проблем і перспектив інноваційного розвитку економіки України в НГУ

nf_110117hghgh_1.jpg

nf_110117_2.jpg


На початку червня у Національному гірничому університеті пройшла Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми і перспективи інноваційного розвитку економіки України». Щороку вона піднімає найактуальніші і важливі питання для економічного зросту країни. Цього разу конференція стала одинадцятою. Ректор НГУ академік НАН України Геннадій Півняк, відкриваючи науковий захід, розповів про практичні напрацювання гірничого університету, що позитивно впливають на економіку держави.

Конференція продовжилася доповіддю доктора економічних наук, професора ДУЕП ім. А.Нобеля Анатолія Задої на тему валютного індексу як чинника міжнародної конкурентоспроможності. Доктор економічних наук, професор НГУ Тетяна Решетилова на пленарному засіданні підняла питання, що торкаються України – ЕС: аналіз тенденцій дифузії інновацій. Науковці із Вищої банківської школи (м. Вроцлав, Польща) Кшиштоф Лобос та Мачей Токарскі говорили про польські й українські підприємства крізь призму 100 найбільших підприємств 2009 року, а також переваги та перепони фінансових проектів, що фінансуються європейськими фондами. Директор Інституту економіки НГУ Олександр Шаров на відкритті конференції вказав про важливість міжнародної співпраці для зміцнення економічного потенціалу країни, знаходження нових перспектив і можливостей. Ще одним допоміжним чинником конференції став глибокий аналіз усіх складових інноваційного розвитку вітчизняної економіки.

Конференція продовжила роботу за секціями: економіка природокористування і охорони навколишнього середовища, менеджмент, маркетингове формування інноваційного потенціалу, іншими тематичними напрямами.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт