Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
01.03.2012

Програма Tempus для студентів НГУ

29 лютого відбулась презентація програми Tempus, яку міг відвідати кожен бажаючий студент НГУ. Проект успішно стартував в жовтні 2011 року, а презентація для студентів- це черговий етап реалізації програми Tempus. Зокрема, студентів познайомили з програмою, розповіли про її етапи, подальшу діальність, а також провели анкетування, яке дозволить зрозуміти наскільки зрозумілим для студентів є проект Tempus.  Презентацію проводив професор, директор Інституту економіки Олександр Іванович Шаров


На фото: професор, директор Іеституту економіки НГУ Олександр Шаров

Протягом 20 хвилин презентації студенти дізнались про причини і історію заснування програми, а також про її важливість, довідались про те, що проведення цієї програми буде на європейському рівні, із співробітництвом з Європейськими університетами та викладачами, які будуть навчатимуть наших студентів. 

«Ця програма орієнтована на студентів кафедри економічної кібернетики, - зазначила Ксенія Тюхменева, координатор проекту. - Але участь взяти може кожен. Для цього необхідні знання іноземної мови, та хоча б мінімальні знання зі спеціальності.»

У кінці презентації присутнім дали анкети, які допоможуть організаторам програми зрозуміти, кого саме зацікавив проект, та які у студентів залишились питання стосовно нього. 

Додаткова інформація про програму «Tempus» буде розміщена на сайті НГУ.

Познайомитись з проектом Tempus детальніше можна за адресою  www.ecommis.eu


Підготувала Діана Максименко, студентський прес-центр


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт