Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
28.03.2014

Концерт іноземних студентів «Гірничий об’єднує континенти – 2014» відбувся 26 березня

У Національному гірничому університеті навчаються представники 18 країн світу, у тому числі з Середньої Азії, Близького Сходу, Африканського континенту та Америки. Щороку студенти представляють свої країни на традиційних концертах у Культурно-освітньому центрі НГУ.

На фото: ведучі свята

Як годиться, учасників святкового концерту привітали ректор НГУ, академік НАН України Геннадій Григорович Півняк та його помічник по роботі з іноземними студентами В’ячеслав Іванович Петровський. Старанним студентам ректор вручив Подяки за сумлінне навчання.

На фото: Ректор вручає іноземним студентам подяки за сумлінне та творче ставлення до навчання. Загалом біло відзначено подяками 23 студента з 12 країн (на фото студ Камеруна, Монголії та Анголи).

Ведучі Джамсур Алтангерел (Монголія), Мухамед Алькатавні (Йорданське Хашимітське Королівство), Вемба Карлос ( Ангола), Шухрад Рахматов (Узбекистан) разом з Кристиною Ткаченко та Оленою Кузьменко (Україна)представляли цього весняного дня усіх студентів, які мали бажання поділитися надбаннями культури своєї батьківщини. І в той же час ми побачили, як далеко відомий наш гірничий на Земній кулі.

На фото: почесні гості свята

На фото:  Студенти-іноземці підтримують та вболівальники за виступаючих

Першими зачарували глядачів узбецькі студенти, які показали гарний фільм про свою країну, читали ліричні вірші.

На фото: звучить пісня про кохання

А наступними номерами порадували представники Монголії – Білгунбаяр Ганхуяг (сучасний монгольський танок) та Мягмарханд Осор (Пісня про кохання).

На фото: студенти з Йорданії танцюють національний танок

Студенти-йорданці показали національний танок, який зазвичай танцюють чоловіки на весіллях, а також виконали свою улюблену пісню «Маутані», що означає БАТЬКІВЩИНА.

На фото: у залі лунають оплески

Вже протягом більше двадцяти років кілька поколінь ангольців навчаються в НГУ. Сьогодні продовжують їх традицію нові студенти, які показали велику і різноманітну програму, куди входили національні танці, гарні пісні, сюрпризний супер-fashion-показ моди і навіть вірші Олександра Пушкіна.

На фото: танок студентів з Конго

У заключному слові проректор з міжнародних звязків, професор Олександр Шашенко висловив подяку юнакам і дівчатам за їх ініціативність і щирість. І додав, що цей концерт став справжнім святом дружби представників різних країн, яких завжди радо приймає Національний гірничий університет.

На фото: О.Шашенко вітає присутніх

Залишається додати, що концерт студенти чудово підготували під керівництвом директора КОЦ НГУ Наталі Василівни Луценко.

На фото: завідувач КОЦ НГУ Наталя Луценко

На фото: Концерт пройшов на славу (студенти фотографуються на згадку)

ІАЦ НГУ

Фото Альони Леонович, відеостудія «Юність» НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт