Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
17.02.2012

СЬОГОДНІ день спонтанного прояву доброти!

«День спонтанного прояву доброти» - неофіційне свято, створене за ініціативою ряду міжнародних благодійних організацій, на думку яких це свято має планетарне значення.


Його відзначають 17 лютого, незалежно від місця проживання, громадянства та національності. Організатори Дня спонтанного вияву доброти закликають у цей день бути не просто добрими і чуйними до чужої біди, а добрими безмежно і безкорисливо

В Україні цього року свято відзначатимуть майже в кожній області! І Дніпропетровськ не є виключенням. Мета заходу в тому, щоб робити приємності та підіймати настрій перехожим, акцентуючи увагу городян на тому, що добрі справи не так важко робити щодня.

Захід почнеться о 14:00 на Європейській площі з невеличкої промови Дена Міргоязова і відкриття імпровізованої скрині доброти. Зі скрині Ден визволить вірус доброти, символічно завуальований в гелеві кульки, і з того моменту посланці доброти гайда поширювати його всім оточуючим. На Європейській площі роздаватимуть кредити доброти, ходитимуть зі смайлами і плакатами змісту «Посміхнись, тобі личить» та іншими, всі бажаючі зможуть прийняти участь у вікторині побажань і напророчити собі цікаве майбутнє.

О 15:00 в парку ім.Глоби посланці доброти роздаватимуть солодощі дітям, гратимуться з ними, годуватимуть птахів. В цей же час на залізничному вокзалі посланці доброти зустрічатимуть та проводжатимуть потяги з піснями та плакатами, підійматимуть настрій всім, хто буде на той час на вокзалі.

Також в рамках «Епідемії доброти» група волонтерів піде здавати кров до лікарні Мечнікова, збір об 11:00 біля Корпусу "Б" Металургійної академії.

«Неможливо роздати добро, адже воно завжди повертається» – гасло, котрим буде керуватись кожний посланець доброти.

Не залишайтесь байдужими, поділіться своїм добром!



Контактна особа: Дар’я Ткацевич,

тел.(093) 025 10 67


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт