Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
23.12.2013

У НГУ відкривається заочна філія Лондонського університету

Дев’ятнадцятого грудня в ІА «Мост -Днепр» відбулася прес - конференція на тему відкриття заочного філіалу Лондонського університету в НГУ, у якій взяли учать проректор з міжнародних зв'язків НГУ, професор, член ради МВА Олександр Миколайович Шашенко, директор Інституту економіки, професор НГУ Олександр Шаров і завідуюча відділом міжнародних освітніх проектів, доктор економічних наук Марина Пашкевич.

Глобалізація освітнього простору в Україні та світі стосується і технічної, і гуманітарної сфери. «На базі нашого університету ми вже організували дві програми , які дозволять об'єднати український і міжнародний освітній простір. Це програма МВА з підготовки магістрів в управлінні бізнесу Франклін - університету і програма з підготовки бакалаврів бізнес-адміністрування Лондонського університету BscBA» , - зазначив Олександр Шашенко.

Марина Пашкевич повідомила, що в НГУ відкрився єдиний в Україні Центр підтримки студентів, що вступили до Лондонського університету і Франклін -університету в США .

«Програми з бізнес-адміністрування Лондонського університету BscBA і Франклін - університету в США - це можливість для українських студентів інтегруватися у світовий освітній простір. Беручи участь у програмах цих університетів, наші студенти отримують юридичний статус студентів іноземних вузів, а по їх завершенню – дипломи обраних університетів. Навчання відбувається на базі НГУ нашими та іноземними викладачами. У той же час саме Лондонський університет і університет Франкліна беруть на себе повну відповідальність за зміст освітнього процесу, і вони ж приймають іспити» - підкреслила вона.

Для того аби стати студентами, необхідно скласти іспит з англійської мови. За всіма подробицями можна звертатися у відділ міжнародних освітніх проектів Національного гірничого університету. http://www.nmu.org.ua/ua/content/news/?ELEMENT_ID=2262

Олександр Шаров повідомив, що на базі НГУ відкрита унікальна програма МВА з підготовки магістрів в управлінні бізнесу.

« З вересня на базі університету відкрита унікальна програма МВА з підготовки магістрів в управлінні бізнесу. Така програма єдина в Україні. Випускники даної програми повинні сприяти розвитку бізнесу в Україні, особливо середнього і малого. Програма МВА Франклін - університету акредитована в США, і її слухачі в Україні отримують не сертифікат або свідоцтво, а диплом американського університету. Навчання розраховане на 1,8 року. Всього 10 курсів, 8 тижнів кожен. Лекції читають американські викладачі. Вартість програми - $ 12 тис » , - зазначив він.

Інформація про співпрацю НГУ та Франклін університету ви можете прочитати тут 

Офіційний сайт Лондонського університету

ІАЦ НГУ за матеріалами ІА «Днепр Пост»


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт