Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
12.12.2013

Засідання членів Науково-методичної комісії з вищої освіти Науково-методичної ради МОН України за галуззю знань 0503 «Розробка корисних копалин» в НГУ (ФОТО, ВІДЕО)

Вчора у Національному гірничому університеті відбулося засідання Науково-методичної комісії з вищої освіти Науково-методичної ради Міністерства освіти і науки України за галуззю знань 0503 «Розробка корисних копалин» за участю ректора НГУ академіка НАН України Геннадія Півняка, завідувача сектору відділу освіти в галузях інженерії Інституту інноваційних технологій і змісту освіти МОН України Олени Дашковської, директора Дніпропетровської філії Інституту інноваційних технологій і змісту освіти МОН України Алли Гончарової, а також членів комісії НМК на чолі з першим проректором НГУ Петром Піловим.

Під час роботи комісії обговорювали проект МОН України «Про формування Переліку напрямів підготовки (спеціальностей) фахівців з вищою освітою освітньо-кваліфікаційних рівнів молодшого спеціаліста, бакалавра, спеціаліста, магістра»; концептуальні засади розроблення стандартів вищої освіти нового покоління; створення робочої групи з розробки пілотного проекту галузевих стандартів вищої освіти з гірництва; сучасні форми науково-методичного забезпечення вищої освіти.

Комісія НМК в НГУ цього року зібралася вдруге. У її роботі взяли участь члени комісії з різних міст України: Донецька, Кривого рогу, Івано-Франківська, Житомира, Стаханова, Павлограда, Марганцю, Дніпропетровська.

Засідання складалося з двох частин – доповідей і їх обговорення, в результаті чого винесено рішення щодо формування пілотного проекту НГУ. Вже до кінця року його окреслять у презентаційній і документальній формах й відправлять на обговорення до Міністерства освіти і науки України.










ІАЦ НГУ

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт