Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
28.07.2020

Дуальна освіта у Дніпровській політехніці

НТУ "Дніпровська політехніка" – провідний заклад вищої освіти регіону, надійний партнер і "кузня кадрів" для підприємств високотехнологічного бізнесу.
Постійне вдосконалення і підвищення якості освітнього процесу – це одні з переваг навчання в Дніпровській політехніці. Наші викладачі використовують сучасні кейси підготовки студентів і кращі практики європейських країн.

Наш університет здійснює цільову підготовку висококваліфікованих фахівців за спеціальностями з подальшим їх працевлаштуванням. Така підготовка свідчить про затребуваність випускників на підприємствах та стимулює розвиток національної економіки. 

НТУ "Дніпровська політехніка" впроваджує дуальну форму здобуття вищої освіти, коли студент одночасно навчається в університеті та працює за фахом на підприємстві. 
Крім того, студенти отримують перше робоче місце та заробітну плату, а завершивши навчання в університеті, інженерні посади та прискорене просування "кар’єрними сходами". Підприємство також "виграє" у всьому, оскільки випускники вже підготовлені до роботи й не потребують періоду адаптації на виробництві.

Активна взаємодія НТУ "Дніпровська політехніка" та ДТЕК Дніпровські електромережі за спеціальністю 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" – один з успішних прикладів такої співпраці.
Працевлаштування з раціональним поєднанням трудової діяльності за фахом і навчання за дуальною формою створюють найкращі умови для розвитку молодих спеціалістів.

Вступайте до Дніпровської політехніки на спеціальність 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка".
 Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/qXzT462Z2kPLqwUy6.


Іван Луценко, доцент кафедри електроенергетики НТУ "Дніпровська політехніка"

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт