Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
27.04.2020

Онлайн-засідання Вченої ради НТУ "Дніпровська політехніка"

Сьогодні, 27 квітня, пройшло онлайн-засідання Вченої ради НТУ "Дніпровська політехніка". У ньому взяли участь понад 70 вчених нашого університету. Науковці Дніпровської політехніки обговорили важливі питання.


Начальник Науково-дослідної частини Роман Дичковський доповів про затвердження тематичного плану кафедральних науково-дослідних робіт на 2020 рік, які виконуються професорсько-викладацьким складом у межах другої половини робочого часу та зареєстровані в УкрІНТЕІ. Також він представив Положення про Раду молодих вчених Дніпровської політехніки.

Положення про гаранта освітньої програми НТУ "Дніпровська політехніка" презентувала начальник навчального-методичного відділу Юлія Заболотна. Ще вона розповіла про графіки навчального процесу на 2020/2021 н.р. та для здобувачів вищої освіти вступу 2020 року за очною (денною) та заочною формами навчання.

Професор Олександр Кузьменко представив Положення про викладацьку практику здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії НТУ "Дніпровська політехніка".

Положення про підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників Дніпровської політехніки презентував директор науково-методичного центру Володимир Салов.


ІАЦ НТУ «Дніпровська політехніка» 

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт