Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
16.03.2020

Обговорюємо розвиток англомовної освіти в університетах України

12-13 березня у Києві відбувся семінар-практикум з розробки інструментів та рекомендацій втілення «Концептуальних засад державної політики щодо розвитку англійської мови у сфері вищої освіти».
київ2.jpg
Семінар організовано і проведено Міністерством освіти і науки України та Британською Радою в Україні. В семінарі брали участь заступник міністра Єгор Стадний, генеральний директор директорату вищої освіти та освіти дорослих Олег Шаров та державний експерт Марина Мруга
київ4.jpg
До проєкту "Policy for English" долучилися представники адміністрації закладів вищої освіти України, завідувачі кафедр іноземних мов, фахівці з викладання англійської мови професійного спрямування та викладання фахових дисциплін англійською мовою. 
київ3.jpg
Протягом двох днів обговорювалися положення Концептуальних засад та сфери відповідальності різних структур, напрацьовувалися інструменти втілення політики розвитку англомовної освіти в університетах України. Модератором заходу виступила Жанна Севастьянова (Британська Рада в Україні). 
 київ1.jpg
Національний технічний університет "Дніпровська політехніка" представили завідувачка кафедри іноземних мов Світлана Кострицька та старший викладач кафедри Наталія Нечай. Світлана Іванівна доповіла про позитивні зміни, що відбуваються в НТУ «Дніпровська Політехніка» у сфері викладання англійської мови та фахових дисциплін англійською мовою.

Інформація - Світлана Кострицька, завідувачка кафедри іноземних мов НТУ "Дніпровська політехніка"

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт