Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
13.02.2020

Перший сертифікат на акредитацію!

Кафедра конструювання, технічної естетики та дизайну успішно пройшла акредитацію магістерської освітньої програми, та перша в НТУ «Дніпровська політехніка» отримала сертифікат про акредитацію терміном на 5 років.
зображення_viber_2020-02-13_15-56-23.jpg
Згідно з положеннями про акредитацію освітніх програм, що визначають основні засади та порядок проведення акредитації освітніх програм, відповідно до нової філософії оцінювання та забезпечення якості вищої освіти, закладеної Законом України «Про вищу освіту», акредитація є добровільною і проводиться з ініціативи закладу вищої освіти. Вона здійснюється Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти. 

Нова модель акредитації є одним із головних інструментів впливу на якість вищої освіти в Україні. Отриманий сертифікат про акредитацію доводить якісність та конкурентоспроможність освітньої програми «Промислова естетика та сертифікація виробничого обладнання» кафедри конструювання, технічної естетики та дизайну і робить її цікавою для освіти як вітчизняних, так і іноземних студентів.


ІАЦ НТУ "Дніпровська політехніка"  

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт