Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
06.11.2019

В НТУ «Дніпровська політехніка» відновлюють традицію проведення старостатів

В НТУ «Дніпровська політехніка» відновлюють традицію проведення старостатів - старости студентських груп збираються на семінар, де їм розповідають про останні новини університету, анонсують наступні та розповідають про можливості студентів. 
_MG_4648.jpg_MG_4651.jpg
5 листопада старости зібралися в актовій залі Політехніки. Проректор з навчальної роботи Юрій Хоменко повідомив про останні події університету та розповів про порядок проведення наступних семінарів. Декани факультетів вестимуть облік відвідування старостами семінарів, і якщо явка буде 100%-вою, старости отримуватимуть додатковий бал при нарахуванні стипендій. 
_MG_4660.jpg_MG_4664.jpg
Старостам розповіли також про наукові та міжнародні проекти, в яких можуть взяти участь усі, хто здобуває освіту в  Політехніці. Про це говорили заступник начальника науково-дослідної частини Ігор Нікітенко, директор Українсько-Французького центру мови та культури Євгенія Солдатенко, провідний інженер відділу міжнародних зв'язків Лілія Бородай. Завітала на старостат і Алла Левітова, керівник психологічної служби НТУ «Дніпровська політехніка», яка запросила студентів до співпраці, якщо комусь знадобиться допомога. 
_MG_4640.jpg_MG_4675.jpg
Надалі планується проводити такі семінари що два тижні.

ІАЦ НТУ "Дніпровська політехніка" 
Фото - кіностудія "Юність", Микита Скрипниченко

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт