Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
24.06.2019

INTERPIPE MECHATRONIC LAB

17 червня в НТУ «Дніпровська політехніка» стартував додатковий раунд освітньо-тренувальної програми INTERPIPE MECHATRONIC LAB в рамках спільного проекту Компанії Інтерпайп і НТУ «Дніпровська політехніка», який орієнтовано на популяризацію технічних спеціальностей, зокрема – мехатроніка. 

В рамках програми учасники отримали навички програмування роботи електромеханічного та електропневматичного роботів, що представлені дидактичним обладнанням німецької компанії FischerTechnik. 
11 команд (34 учасника) пройшли 4-денне навчання з мехатроніки, і 21 червня у півфінальному змаганні Mechatronic Battle до фіналу вийшли команди: Комунальний заклад освіти «Гімназія №3» Дніпровської міської ради, КЗО «Дніпропетровський обласний ліцей-інтернат фізико-математичного профілю».

На фінальній Mechatronic Battle, яка відбудеться на Interpipe TechFest 19-20 жовтня 2019 року, за перемогу змагатимуться 8 шкільних команд.

Всі бажаючі продовжити пізнавати цікавий світ мехатроніки можуть скористатись можливостями Junior Mechatronic Summer School - двотижневої школи з мехатроніки в НТУ «Дніпровська політехніка», перша програма якої розпочнеться вже 1 липня 2019 року.

Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/2HTwppj відкрита до 24 червня 2019 року. 


Олена Горяча
ЦРП «Бізнес-інкубатор НГУ»
Фотозвіт відеостудії «Юність» 

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт