Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
26.04.2019

«Women in IT»

Нещодавно співтовариство інструкторів мережних академій Cisco зібралось в Києві на Весняний буткамп та святкування 20-ї річниці української спільноти академій.

Викладача Центру підготовки інструкторів та підтримки академій Cisco НТУ «Дніпровська політехніка» асистента Яну Панферову визнано корпорацією Cisco однією з найкращих в Україні в номінації «Women in IT». 

Яну Панферову також нагородив грамотою начальник військ зв'язку Збройних Сил України В.В. Рапко. З жовтня 2016 року вона як інструктор Центру підготовки інструкторів та підтримки академій Cisco НТУ «Дніпровська політехніка» бере участь у волонтерському проекті з навчання військовослужбовців ЗСУ мережним технологіям та кіберзахисту.


Швидко минули два дні майстер-класів з початкових, базових та професійних курсів портфоліо програми академій, в тому числі з CCNA та CCNA CyberOps.
На гостей заходу чекало справжнє свято, нагородження найкращих в багатьох номінаціях, спілкування з менеджером програми академій Cisco в регіоні Європи, СНД та Ізраїлі Карстеном Сімонсом та інтенсивне навчання під керівництвом технічного менеджера програми академій Ракель Мартінез та українських тренерів інструкторів Nataliia Poliakova Orest Kostiv Вадим Ткаченко Serhiy Marcenko Яна Панферова Taras Lobur Олександр Борецький


Леонід Цвіркун, 
професор, керівник Центру підготовки інструкторів та підтримки 
академій Cisco НТУ «Дніпровська політехніка»


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт