Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
11.04.2019

Електроенергетика продовжує приваблювати абітурієнтів!

На кафедрі систем електропостачання НТУ «Дніпровська політехніка» відбулася зустріч з випускниками технікумів м. Жовті Води та м. Кам'янське, які були приємно вражені від побаченого та почутого щодо перспектив отримання спеціальності електроенергетичного профілю.
Наша кафедра систем електропостачання активно розвиває матеріально-технічну базу разом з провідними виробниками та представниками ринку електрообладнання: EDS-Engineering, ABB, ETI, Рівненський завод високовольтної апаратури, Flexel та іншими. Завдяки такому співробітництву забезпечується високий рівень підготовки студентів за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». 

Співпраця з головними роботодавцями галузі регіону такими, як: EDS-Engineering, ДТЕК «Дніпровські електромережі», ДТЕК Придніпровська ТЕС, Центральна Енергетична Компанія, VOLTA, – дозволяє молоді впевнено дивитися у майбутнє ще на етапі вступу до Дніпровської політехніки. І не лише претендувати, а навіть обирати місце працевлаштування за фахом.
Саме тому НТУ «Дніпровська політехніка» – провідний заклад вищої освіти та енергетичний освітній центр регіону й України! Працюємо, розвиваємося та продовжуємо рухатися далі. Все буде ЕНЕРГІЙНО! Працюємо разом для досягнення розвитку та зростання України!


Кафедра систем електропостачання НТУ «Дніпровська політехніка»

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт