Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
08.04.2019

Презентація hi-tech Бізнес-Iнкубатора еō

Наш університет відвідала делегація Венчурного Фонду «Фенікс» у складі засновника фонду , директора програми Корнельського університету (США) Чарльза Уайтхеда та менеджера проекту USAID Competetive Economy Program Валерія Добровольського. Програма оголошує запуск eō бізнес-інкубаторів, які засновані на моделі інкубаторів, що успішно функціонують в США. Мета інкубаторів – розвиток та глобалізація українських high-tech стартапів (на етапі Pre-seed та Seed).

Відбулася робоча зустріч з керівництвом Дніпровської політехніки та ректорами вищих навчальних закладів нашого регіону. Присутні мали нагоду поспілкуватися з гостями та дізнатися подробиці щодо участі у проекті.

В аудиторії № 87 змістовно презентували програму hi-tech Бізнес-Iнкубатора еō. На зустріч завітали викладачі, студенти та всі бажаючі.

Засновник фонду Венчурного Фонду «Фенікс» Чарльз Уайтхед розповів про можливості для розробників і науковців комерціалізувати свої ідеї завдяки участі у програмі, що розпочнеться вже у травні 2019 року.
Перші міста, в яких буде розпочато діяльність Фонду, – Київ і Харків. У наступному році планується відкриття Інкубаторів в містах Дніпро, Львів, Одеса. У Харкові Фондом вже підписані Угоди про комерціалізацію розробок з 11 провідними університетами та НДІ НАНУ.

У рамках програми зацікавлені можуть отримати підтримку кращих менторів України і світу, а також консультації юристів і фінансистів щодо організації бізнесу на основі своїх технологічних розробок.
Подати заявку на участь можна за посилання: https://eo.in.ua до 03 травня 2019 року. 


ІАЦ НТУ «Дніпровська політехніка»
Фото Альони Леонович, відеостудія «Юність»



До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт