Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
02.04.2019

Знакова подія!

Відбулася ще одна знакова й важлива подія для нашого університету!
НТУ «Дніпровська політехніка» та компанія АББ підписали договір про навчальне, наукове та науково-технічне співробітництво.
Компанія АББ – світовий лідер в галузі промислових технологій, зокрема, в електроенергетиці!

До нашого університету завітала делегація від компанії АББ на чолі з Сергієм Резниченком. Відбулася робоча зустріч з ректором Геннадієм Півняком, доц. кафедри систем електропостачання Іваном Луценком, якого призначили відповідальним за підтримку зв’язків і розвиток співробітництва з компанією.

Сторони обговорили перспективи стратегічного партнерства у напрямку підвищення якості освіти за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». У перспективі створення і розвиток матеріально-технічної лабораторної бази профільних кафедр університету з використанням електротехнічного обладнання та засобів автоматизації провідного підприємства-виробника.
Приємно відзначити – співпрацю вже розпочато. Кафедра систем електропостачання НТУ «Дніпровська політехніка» отримала перші зразки обладнання:мікропроцесорні термінали релейного захисту й автоматики сімейства Relion, а також деяке устаткування для систем електропостачання напругою до 1000 В громадських будівель серії System pro M Compact.

НТУ «Дніпровська політехніка» висловлює щиру вдячність керівництву і співробітникам компанії АББ за вагомий внесок у розвиток технічної освіти регіону і України, а також за вибір нашого університету у якості партнера!

Нехай нам щастить! 


Кафедра систем електропостачання


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт