Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
02.04.2019

Постійне вдосконалення

На базі НТУ «Дніпровська політехніка» провели тренінг для підготовки експертів із забезпечення якості вищої освіти спільно з Інститутом вищої освіти НАПН України в рамках проектів «Формування мережі експертів із забезпечення якості вищої освіти» і «Нова система акредитації як засіб забезпечення якості та подолання корупції у вищій освіті», партнерами яких є МОН України та Центр досліджень освітньої політики (Чеська Республіка).

Модератор і організатор тренінгу – професор кафедри системного аналізу і управління НТУ «Дніпровська політехніка» Світлана Альбертівна Ус.

У заході взяли участь викладачі з шести закладів вищої освіти Дніпра та області, зокрема, ПДАБА, ДНУ ім.Олеся Гончара, ДНУЗТ імені академіка В. Лазаряна, ДДТУ м. Кам’янське та інші. До тренінгу також долучилися студенти й роботодавці.

Спікери заходу: професор кафедри системного аналізу і управління НТУ «Дніпровська політехніка» Світлана Альбертівна Ус; проректор з перспективного розвитку НТУ«Дніпровська політехніка» Микола Володимирович Трегуб; декан факультету менеджменту НТУ «Дніпровська політехніка» Артем Володимирович Бардась; завідувач кафедри програмного забезпечення комп’ютерних систем НТУ «Дніпровська політехніка» Ірина Михайлівна Удовик.

Під час тренінгу розглянули питання побудови внутрішньої та зовнішньої систем забезпечення якості, ролі стандартів вищої освіти у процесі забезпечення якості, нормативну базу, основні заходи та процедури забезпечення якості.


Інформація кафедри системного аналізу і управління НТУ «Дніпровська політехніка»


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт