Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
15.03.2019

День сталого розвитку у Дніпрі на базі Дніпровської політехніки

Сьогодні, 15 березня, на базі НТУ «Дніпровська політехніка» відбувся «День сталого розвитку у Дніпрі», організований Програмою розвитку ООН.
У конференц-залі Дніпровської політехніки зібралося чимало гостей для обговорення важливих тем сучасності. Одні з основних питань: що таке глобальні цілі сталого розвитку та як Україна долучається до їх реалізації.


Під час Дискусійних платформ, зокрема, обговорювали пріоритетні теми зі сталого розвитку для Дніпропетровщини: 
екологічної безпеки; збереження і стале використання природних ресурсів; трансформація енергосистеми для сталого розвитку; екологічні ініціативи та інновації для сталого розвитку; створення нових виробничих потужностей з використанням інноваційних, енергозберігаючих та екологічно чистих технологій.
Перш пленарне засідання присвятили темі Економічного зростання та зайнятості населення. Модератор – керівник Ресурсного центру зі сталого розвитку ДНУ ім. О. Гончара, докторант кафедри міжнародної економіки і світових фінансів, к.е.н., доцент Марина Литвин.
Далі обговорювали Екологічні ініціативи та інновації для сталого розвитку. Модератор панелі – голова ради молодих вчених ДНУЗТ ім. В. Лазаряна, докторант кафедри «Управління проектами, будівлі та будівельні матеріали», к.т.н., доцент Інна Гордєєва
Саме під час цієї дискусійної панелі виступив завідувач кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища НТУ «Дніпровська політехніка», д.т.н., професор Артем Павличенко. Він розповів про стратегічне планування розвитку промислових підприємств з урахуванням вимог сучасного євроінтеграційного природоохоронного законодавства. 

Третя дискусійна панель стосувалася – «Освіти і науки в інтересах сталого майбутнього».

Невпинний потік корисної інформації, жваве обговорення, безліч питань саме у такому ритмі провели День сталого розвитку у Дніпрі.


Фото Володимира Туркульця, відеостудія «Юність» 

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт