Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
27.02.2019

Екологія об’єднує нас!

27 лютого – знаковий день. Сьогодні підписали додаткову угоду до договору про співпрацю у галузі екології НТУ «Дніпровська політехніка» та Академія ДТЕК.
До Дніпровської політехніки з робочим візитом завітали представники компанії ДТЕК на чолі з директором ДТЕК Придніпровської ТЕС Анатолієм Борічевським та головним екологом ДТЕК Енерго Іриною Вербицькою.

У 83 аудиторії для урочистого підписання угоди про співпрацю у галузі екології зібралися: наші гості студенти, керівництво та викладачі Дніпровської політехніки.
З вітальним словом до присутніх звернувся перший проректор НТУ «Дніпровська політехніка» Олександр Азюковський:
«Підписання Меморандуму – формальний шлях, який є певним символом великого професійного шляху спільного стратегічного партнерства з компанією ДТЕК. Ми разом формуємо краще майбутнє, створюємо умови для інноваційного розвитку, звертаємо увагу і забезпечуємо технологічні рішення екологічних проблем, які нікого не можуть оминути».
Договір щодо співпраці, взаємодопомоги та отримання позитивного результату шляхом підвищення освітнього рівня студентів відкриває нові можливості.
Меморандум розширить співпрацю у сфері вирішення екологічних проблем і підготовці висококваліфікованих кадрів. 
Як зазначив директор ДТЕК Придніпровської ТЕС Анатолій Борічевський:
«Я думаю, що ми знайдемо спільні рішення щодо зниження екологічного навантаження на регіон в цілому. Потрібні молоді спеціалісти, які хотіли б попрацювати у галузі екології й принести знання на виробництво та отримати своєрідний симбіоз знань і практики, що в результаті дасть безцінний досвід студенту».
Майже весь спектр спеціальностей НТУ «Дніпровська політехніка» можна залучити до реалізації проектів, зокрема, це екологія, охорона праці, гірництво, правознавство, електроенергетика.

Після підписання угоди студенти Дніпровської політехніки прослухали годинну лекцію від головного еколога ДТЕК Енерго Ірини Вербицької.
Ірина Юріївна торкнулась дуже важливої теми: «Виконання європейських директив у сфері охорони атмосферного повітря».
Присутні уважно слухали актуальну інформацію та ставили запитання.
Дякуємо за корисну інформацію!
Сподіваємось на довготривале і плідне співробітництво!

Відеосюжет 34 телеканалу: https://youtu.be/96o5wJ0LdvI


Фото Володимира Туркульця, відеостудія «Юність»

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт