Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
25.02.2019

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ДЕНЬ Erasmus+ КА1

У Дніпровській політехніці відбувся семінар «ІНФОРМАЦІЙНИЙ ДЕНЬ Erasmus+ КА1: Міжнародна академічна мобільність. Історії успіху, досвід, можливості» організований співробітниками відділів міжнародної академічної мобільності і міжнародних проектів.

Семінар відкрив проректор з міжнародних зв'язків проф. А.Н. Шашенко. Координатори програм академічної мобільності: К.Є. Тюхменьова, К.С. Жабчик, О.Ю. Дяченко, – представили програму та пояснили алгоритм участі. 

Досвідом вхідної мобільності поділився начальник відділу міжнародних зв'язків, проф. кафедри ЕтаТЗНС О.С. Ковров. 
Про своє стажування в Дніпровській політехніці детально розповів студент Монтануніверситету Леобен (Австрія) Ерік Граф. 

Координатор програми А.Ю. Череп презентував програму потрійного диплома AMRD для спеціальності 184 Гірництво, за якою студенти НТУ «Дніпровська політехніка» мають чудову можливість навчатися в Монтануніверситеті Леобен (Австрія), Фрайберзська гірнича академія (Німеччина) і на третій семестр вибрати ВНЗ, де будуть захищати диплом.

Протягом заходу студенти, що пройшли навчання в університетах-партнерах за програмою Еразмус + КА1, ділилися цікавим досвідом, давали поради, як взяти участь у конкурсі, активно відповідали на питання аудиторії. Свій досвід презентували студенти, які пройшли семестрове навчання в Університеті Хаен (Іспанія), Монтануніверситеті Леобен (Австрія), Вроцлавська політехніка (Польща) і Вища банківська школа (Польща). Детальніше про досвід студентів за посиланням http://projects.nmu.org.ua/ua/experience.php

Більш детальну інформацію про академічну мобільність ви можете отримати у координаторів міжнародної академічної мобільності (5/24-25), а також на сайті http://projects.nmu.org.ua/ 


Відділів міжнародної академічної мобільності і міжнародних проектів
НТУ «Дніпровська політехніка»

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт