Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
21.12.2018

Нехай «Вуглик», який світить від любові до слова, не згасає!

У день Святого Миколая, літературна студія «Вуглик», що є невід'ємною частинкою нашої бібліотеки – науково-технічної бібліотеки НТУ «Дніпровська політехніка», відзначала свій 50-річний ювілей.

У наступному році наш університет відзначатиме 120-річчя, і святкування ювілею літературної студії стало важливою складовою цієї події.
Урочистості проходили у викладацькій читальній залі, до якої завітали ректор університету Г. Г. Півняк, голова профкому В. В. Сало, завідувачка кафедри філософії Ю. О. Шабанова, А. Ф. Косолапов, що протягом багатьох років був проректором, а в студентські роки - членом кіностудії «Юність» та інші. Кожен з них дуже тепло привітав «угольківців» подарунками, оплисками, подяками.

А потім члени літературної студії розповіли, чим є для них «Вуглик», читали свої твори, ділилися цікавими моментами спогадів.
Дуже приємним додатком-подарунком до урочистої події став ювілейний літературний альманах «Є «Вуглик» в багатті душі», надрукований університетом, який знову об'єднав під своєю обкладинкою творчі сили студійців. Його з дарчим написом отримав кожен з гостей і, звичайно, члени літературної студії. Зустріч пройшла у затишній атмосфері – натхненно, цікаво і святково.

Керівник «Вуглика», відомий не тільки в Україні поет і прозаїк, член Національної спілки письменників України, член Конгресу літераторів України Людмила Некрасовська змістовно сформулювала головну мету студії і дуже тепло представила кожного з виступаючих «угольківців».
Свято відбулося. Історія розвитку літературних сил університету продовжується!


Творчий колектив науково-технічної бібліотеки НТУ «Дніпровська політехніка»
Фото Микити Скрипниченка, відеостудія «Юність»  

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт