Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
17.12.2018

Наші знову серед найкращих!

Минулого тижня у Польщі неподалік Вроцлава в мальовничому місці у Палаці в Мораві (Pałac w Morawie) відбулась наукова конференція «Generacja-Przesył-Wykorzystanie GPW 2018». НТУ «Дніпровська політехніка» представили: студентка 5 курсу електротехнічного факультету Тетяна Лябагова та асистент кафедри відновлюваних джерел енергії Марина Сергіївна Кириченко. Цей міжнародний захід організували наші давні партнери – Технічний університет «Вроцлавська політехніка» разом з асоціацією польських електриків SEP.

Тетяна Лябагова і Марина Кириченко гідно представили НТУ «Дніпровська політехніка» на міжнародному рівні. Доповідь наших колег польською мовою «Analiza generatora asynchronicznego z podwójnym zasilaniem do elektrowni wiatrowej» викликала зацікавлення у присутніх. Доповідачі отримали багато запитань, оскільки тема була актуальною і корисною для учасників. Дівчата продемонстрували не тільки вільне володіння польською мовою, але й відмінні знання у галузі електроенергетики, саме тому доповідь високо оцінило польське журі. Тетяна Лябагова та Марина Кириченко отримали відповідну нагороду і подарунки. 


В рамках програми роботи конференції учасники також відвідали фабрику вимірювальних приладів SONEL у Свідниці, Музей промисловості та залізничного транспорту (Muzeum Przemysłu i Kolejnictwa w Jaworzynie Śląskiej), а також Костел Миру (Kościół Pokoju w Świdnicy), який внесено до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.


Інформацію надано кафедрою відновлюваних джерел енергії

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт