Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
10.12.2018

Відчиняймо двері майбутньому абітурієнту 2019!

Кафедра філології та мовної комунікації гостинно відчиняє двері майбутнім абітурієнтам. Сьогодні вони ще школярі, стурбовані підготовкою до ЗНО, а завтра вони прийдуть опановувати фах, який стане, можливо, єдиним і значущим у житті. 

Молода кафедра добре розуміє психологічні проблеми молоді. Допомагає подолати юнацьку невпевненість і сором’язливість. Усі викладачі кафедри долучаються до промовистого заходу в НТУ «Дніпровська політехніка» – День відкритих дверей. З абітурієнтами поспілкуються і завідувач кафедри філології та мовної комунікації професор С.Є. Ігнатьєва і професор В.П. Біляцька, а влучне яскраве слово знайде і Н.Г. Костюк і О.Л. Чумак. Про перспективу філологічної освіти розповість А.В. Саїк, а про позааудиторну роботу – директор Центру культури української мови імені Олеся Гончара Ірина Цюп’як та провідний фахівець Леся Степовичка. Пані Леся ще й поділиться власним поетичним досвідом. Юнаки і юнки матимуть нагоду відвідати кафедру філології та мовної комунікації, етнографічну лабораторію, Центр культури української мови ім. О.Гончара, навіть зайти до кабінету завідувача. Можна посидіти в аудиторіях, задати питання, отримати вичерпну відповідь. 

Абітурієнти залишили відгуки про зустріч з викладачами кафедри. 

Артем Лебединський зазначив: «Кожна мить моєї розмови із викладачами кафедри філології та мовної комунікації була сповнена корисними порадами щодо вибору майбутньої спеціальності. Під час нашого спілкування я неодноразово повторював слово «цікаво», як правило, я не використовую одне слово для відповіді на запитання і завжди намагаюсь дати найбільш повну відповідь, але це була зовсім інша ситуація. Жодне слово
не здатне було передати навіть крихту мого зацікавлення. Воно іскрило у моїх очах і ясніло, як вкрите зорями небо темної ночі». 

А Настя Саламаха наголосила: « На дні відкритих дверей ми познайомились з викладачами кафедри філології та мовної комунікації. Ще ніколи я не бачила настільки дружного колективу. Наші найпростіші питання викликали щиру посмішку. Я вважаю, що кожен, хто знає, що є такі люди, від яких просто віє добром, знаходить у спілкуванні з ними тільки задоволення. Так ось, такі люди знаходяться на цій кафедрі. Мені здається, що цих викладачів я знаю вже багато років. Мені захотілось навіть залишитися і почати навчатися.
Отак, не збираючись в даний університет я все-таки знайшла те, що мені до вподоби».

Творчий колектив кафедри філології та мовної комунікації






До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт