Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
14.10.2013

Аспірант НГУ Віталій Кривда став призером міжнародного конкурсу комп'ютерного 3D-моделювання

На початку жовтня в Санкт-Петербурзі (Росія) відбулася церемонія нагородження переможців XI міжнародного Конкурсу «Майбутні АСи КОМП'ютерного 3D - моделювання». Спеціальний приз «За творчий підхід і художнє виконання проекту» отримав аспірант Національного гірничого університету Віталій Кривда. В основі його проекту поєднується старовинність з сучасністю. Гармонійно співставити ці складові вдається далеко на кожному розробнику, але молодий вчений НГУ викликав захоплення у членів комісії, тож вони нагородили спеціальним призом. Після повернення до Дніпропетровська Віталій Кривда представив свій оригінальний проект громадськості. Сьогодні в Медіа центрі «Днепр Пост» відбулась прес-конференція за його участю.

Архітектурний проект - будова у вигляді стародавньої архітектурної споруди з гвинтовим пандусом і фонтаном зі скульптурою Барта Сімпсона, виконаний у системі тривимірного моделювання КОМПАС - 3D. Фігура одного з найпопулярніших персонажів сучасності - Барта Сімпсона - відразу привернула увагу комісії і стала одним із символів XI Конкурсу Майбутніх АСів .


Про конкурс :

Конкурс «Майбутні АСи КОМП'ютерного 3D - моделювання » - міжнародний конкурс для школярів і студентів , щорічно проводиться компанією АСКОН - провідним російським розробником інженерного програмного забезпечення , творцем популярної системи тривимірного моделювання КОМПАС - 3D.

У 2013 році в Конкурсі взяли участь 217 авторів , які представили 191 проект від 92 навчальних закладів Росії , України , Казахстану , Білорусії і Молдавії.

Переможці конкурсу визначалися в кількох номінаціях:

1 . Шкільні проекти;

2 . Студентські проекти.

Проекти класифікуються за двома галузевим категоріями:

– Машинобудівні проекти поділяються на вагові :

• « Важка » вагова категорія - понад 1000 деталей у збірці ;

• «Середня » вагова категорія - від 200 до 1000 деталей у збірці ;

• « Легка » вагова категорія - до 200 деталей в збірці.

– Будівельні проекти.

3 . Прикладні бібліотеки КОМПАС- 3D

4 . Технологічні процеси виготовлення деталей або складання агрегатів, створені в САПР ТП ВЕРТИКАЛЬ .

5 . Віртуальне підприємство : командні статті про організацію в рамках навчального процесу науково - освітніх центрів , здатних вирішувати виробничі завдання.

Експерти Конкурсу оцінювали завдання, поставлені і реалізовані в рамках проекту, масштаби використання програмного забезпечення АСКОН, методичну опрацювання проекту і технічна грамотність при описі функціонала ПЗ.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт