Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
07.11.2018

Новий етап реалізації проекту

29 жовтня - 2 листопада в Дніпровській політехніці відбувся тиждень майстер-класів та тренінгів для викладачів, керівників та студентів - всіх, хто цікавиться темою освітнього лідерства. Заходи проходили в рамках реалізації проекту університету в Програмі розвитку лідерського потенціалу університетів України, який реалізується Британською Радою в партнерстві з Інститутом вищої освіти Національної академії педагогічних наук України та Фундацією лідерства у вищій освіті (Велика Британія). 

Ведучими заходів виступили Юлія Бреус та Неля Лебідь - фасілітатори Програми, кандидати психологічних наук, тренери соціально-психологічного розвитку, доценти кафедри практичної психології Київського університету імені Бориса Грінченка, автори програм тренінгів підвищення кваліфікації освітян, викладачів та керівників ЗВО. 

29 жовтня відбувся майстер-клас «Освітнє лідерство: для кого і навіщо», в рамках якого учасники познайомилися з сучасними типами лідерства та різними ролями викладача-лідера, обрали свій тип лідерства та визначили його сильні сторони.

30 жовтня під час майстер-класу «Методи фасилітації в освітньому процесі» учасники визначали поняття та особливості фасилітації, працювали та оцінювали різні методи роботи з групою, такі як мозкові штурми, обговорення в групах, "Світове кафе". 

31 жовтня - 1 листопада відбувся тренінг для топ-менеджменту університету. Проректори та декани працювали над актуальними питаннями управління під час змін, налагодженням комунікації, організації ефективної командної роботи; приміряли роль студента під час відпрацювання інтерактивних методів та моделей взаємодії, пошуку креативних ідей. 

Можливість почути «Секрети успішного резюме» мали студенти 2 листопада: під час відповідного майстер-класу вони дізналися про топ-10 сучасних компетенцій, розробили портрет «ідеального випускника» та дізналися як вірно складати резюме. 


Дякуємо тренерам та усім колегам, хто зацікавився та взяв активну участь у заходах. 


З повагою,
команда проекту

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт