Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
22.11.2018

Дякуємо Британській Раді в Україні за cпівпрацю

Завершується третій етап освітнього проекту Британської Ради в Україні «Англійська мова для університетів», в рамках якого НТУ «Дніпровська політехніка» відвідали експерт з Великої Британії професор Саймон Борг та менеджер проекту Жанна Севастьянова. Дні, насичені відвідуваннями занять та зустрічами з викладачами та студентами, промайнули непомітно і надали новий поштовх до самовдосконалення і професійного розвитку викладачів Дніпровської політехніки. Сподіваємось, що лекції англійською мовою зав. кафедри обліку та аудиту проф. М.С. Пашкевич, зав. кафедри вищої математики проф. О.О.Сдвижкової, доцента кафедри вищої математики Д.В. Бабця і доцента кафедри підземної розробки родовищ К.А.Ганушевича запам’яталися не тільки студентам нашого університету, але й представникам Британської Ради оригінальністю викладу матеріалу.

Активна участь студентів у курсах, що викладаються англійською мовою, неможлива без обов’язкового курсу «Англійська мова професійного спрямування», де студенти розвивають вміння і навички спілкуватися у академічному середовищі; вилучати і обробляти інформацію з іншомовних джерел з метою отримання знань про інновації та їх подальшого використання під час семінарських занять; виступати з міні-доповідями і презентаціями; брати участь у дискусіях; писати мотиваційні листи та заявки на участь у міжнародних проектах. 

Свої вміння навчати студентів різноманітних напрямів підготовки, створювати творчу атмосферу, що сприяє натхненню і мотивує до вивчення англійської мови, продемонстрували викладачі кафедри іноземних мов. Доценти кафедри М.Л. Ісакова, І.І. Зуєнок, викладачі В.В. Заболотнікова, О.В. Хазова фокусувалися на потреби конкретних студентів з урахуванням їх спеціальностей і прогресу у навчанні, що і зробило кожне заняття оригінальним і неповторним. 

З нетерпінням чекаємо на професійний відгук проф. Саймона Борга, який окреслить нові горизонти для розвитку іншомовної освіти нашого університету. 
Дуже дякуємо Британській Раді в Україні за цей проект, довгорічну співпрацю і внесок у професійний розвиток науково-педагогічних кадрів НТУ «Дніпровська політехніка». 


Кафедра іноземних мов НТУ «Дніпровська політехніка»

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт