Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
07.11.2018

Міжнародна науково-технічна конференція

У жовтні НТУ «Дніпровська політехніка» спільно із Дніпровським державним технічним університетом (м. Кам’янське) провели унікальний науковий захід – міжнародну конференцію «Машини і пластична деформація металів» у новому форматі для цього виду наукового обміну. Засідання секцій за чотирма науковими напрямами одночасно проводилося у двох університетах. 

До міжнародного програмного комітету, який складався з провідних вчених світу, від нашого університету увійшли академік Г.Г. Півняк (керівник комітету), член-кореспондент О.С. Бешта, професора Р.О. Дичковський і С.В. Фелоненко.

Секцію «Механіка деформованого твердого тіла. Динаміка і міцність» провели на базі кафедри будівельної, теоретичної та прикладної механіки, яка є провідною з питань динаміки канатів, теорії пружності, динаміки й міцності машин та обладнання. 

Всього до організаційного комітету надійшло 80 доповідей від 157 учасників конференції, з них 36 – докторів, 57 кандидатів технічних наук, 10 закордонних учасників з Китаю, Польщі та Білорусі. 

За результатами конференції опубліковано тези доповідей, очікується публікація наукових статей у фаховому науково-технічному збірнику. Кращі наукові статті учасників конференції відібрано для подальшої публікації в журналі Solid State Phenomena (Швейцарія), який має ліцензію міжнародної наукометричної бази даних Scopus.
6

Інформацію надано кафедрою будівельної, теоретичної та прикладної механіки

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт