Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
16.10.2018

GIZ проводить тренінг з фандрайзингу

Німецьке товариство міжнародного співробітництва «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» організувало черговий навчальний захід для переможців грантового конкурсу із Дніпропетровської, Харківської та Запорізької областей. 

Цього разу – це тренінг з фандрайзингу «Залучення фінансування у заклади культури та освіти». За погодженням з адміністрацією НТУ "Дніпровська політехніка" бібліотека надала приміщення та забезпечила технічну підтримку цього заходу. 
Упродовж дводенного (11-12 жовтня) тренінгу понад 30 учасників, ознайомившись з численними презентаціями з фандрайзингу тренера (Тетяна Білецька), плідно працювали над розробкою імпровізованих проектів, починаючи від бреймштормінгу з формулювання основних ідей майбутніх проектів до складання грантових заявок. 

Сподіваємось, що цей цікавий та змістовий тренінг, сприятиме підвищенню рівня учасників щодо проектно-гранової діяльності, дозволить оперувати всебічними знаннями у сфері пошуку та залученню донорського фінансування у свої заклади.
Дякуємо GIZ за плідне співробітництво. 


Відділ громадської інформації НТБ 
НТУ «Дніпровська політехніка»

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт