Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
19.09.2018

Бізнес-тренінг для першокурсників підприємців та управлінців

На базі спортивно-оздоровчого комплексу «Гірник» кафедра прикладної економіки та підприємництва у співпраці з кафедрою іноземних мов організували бізнес-тренінг для першокурсників. Запросили студентів спеціальностей 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і 281 «Публічне управління та адміністрування» задля усвідомлення значення командної роботи при вирішенні ситуативних завдань.

Теплого вересневого дня відбувся бізнес-тренінг «Як продати вітчизняний товар на зовнішніх ринках в умовах жорсткої конкуренції». Мета заходу: відкриття нових ринків збуту вітчизняного товару в умовах жорсткої конкуренції та в країнах, які спеціалізуються на виробництві саме цієї категорії товару.
Тренінг з основ лідерства провели англійською мовою за українсько-американською програмою: «Лідерство – це дія». Головні спікери заходу – завідувачка кафедри іноземних мов С.І. Кострицька та доцент І.І. Зуєнок. Під час тренінгу студенти краще познайомилися один з одним, працювали командою, розвинули свої креативні й лідерські якості, завдяки чому зрозуміли особливості корпоративної культури Національного технічного університету «Дніпровська політехніка».
Студенти чудово провели час на свіжому повітрі на території «Гірника». Молоді люди повернулись додому з багажем цінних знань у піднесеному настрої.

Кафедра прикладної економіки та підприємництва
Кафедра іноземних мов

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт