Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
29.08.2018

«Гірник» – безцінна перлина Дніпровської політехніки

Завершився сезон відпочинку у спортивно-оздоровчому комплексі «Гірник» – безцінній перлині НТУ «Дніпровська політехніка». 

Одночасно «Гірник» є і навчально-геодезичним полігоном. Тож першими тут бувають студенти на практиці, яку проводять у віковому лісі, на свіжому повітрі. А далі чотири зміни по 14 днів – це період відпочинку всіх бажаючих. У нашому університеті працюють і навчаються чимало закоханих у цей прекрасний куточок природи на річці Самара. І цього року, незважаючи на складнощі суспільного життя, тут відпочило майже 300 відданих «Гірнику» людей.

За понад шість десятиліть «Гірник» має свою особливу історію. І хотілося, щоб літопис цей тривав якомога довше. 

Нелегко у наш час організувати роботу такого комплексу, але завдяки величезному ентузіазму його директора С.М. Шнякіній та підтримці Л.Г. Сядро сезон відбувся. Як завжди , подякуємо за можливість мешкати у чистих будиночках як «спартанського» типу, так і у комфортабельних, а то ж й насолодитися чистим повітрям, теплими водами Самари – співробітникам кафедри фізичного виховання; за смачні , а головне, якісні страви – команді кухарів під керівництвом В.В. Нор. 

У «Гірнику» є свої артисти, спортсмени, старожили (ви їх бачите на фото) – більшість з них були присутні на прощальному вогнищі-2018 у «Гірнику». Незгасно хай палає в наших серцях тепло від цього вогню, що народжує дружбу, відданість, любов.




Фоторепортаж відеостудії «Юність»
НТУ «Дніпровська політехніка»


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт