Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
01.08.2018

Слово на стіні

Новий арт-об'єкт на території НТУ «Дніпровська політехніка»

Завдяки проекту «Слово на стіні» з’явився стінопис на честь відомого земляка, поета, правозахисника, громадського діяча Івана Сокульського.

За ініціативи проректора Миколи Тригуба яскравий та неоднозначний мурал прикрашає подвір'я корпусу №4.

Основна мета проекту – це поширення української літератури рідного краю.
«Працюємо на волонтерських засадах у межах проекту «Слово на стіні», на який отримали грант від Британської Ради. Це перша локація «Слова на стіні» про І.Г.Сокульського, а в цілому – черговий малюнок по місту» - зауважила Анастасія Теплякова, координатор та «робочі руки» проекту.

Стіну НТУ «Дніпровська політехніка» прикрашають тематичний малюнок і рядки вірша І.Г.Сокульського, що починаються словами: «Будьте ж ви досконалі, як досконалі дерева...».

За 11 днів наполегливої роботи з'явилась незвична краса. У створенні стінопису допомагали іноземні студенти та небайдужі люди. Вся команда ретельно працювала над кожною деталлю, створювали тільки ідеальні кольори. Попри важку роботу молоді люди дарували посмішки перехожим і заряджали хорошим настроєм.

Вже близько 10 об'єктів створено у чотирьох містах України: Покровськ, Кам'янське, Дніпро та Павлоград. Стінописи абсолютно різні й вражають своєю неординарністю та глибоким сенсом.

Щиро дякуємо команді проекту «Слово на стіні» за створення такого об'єкту для нашого університету!


ІАЦ НТУ «Дніпровська політехніка»
Фото: відеостудія «Юність»,
Анастасія Теплякова


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт