Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
25.07.2018

Нова угода

23 липня 2018 року відбулося підписання угоди про співпрацю Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» з компанією «Вольта ЛТД», яка працює у сфері постачання широкого асортименту електротехнічної продукції та має власне виробництво.

Під час цікавої дискусії за участю ректора Дніпровської політехніки Г.Г. Півняка, доцента кафедри систем електропостачання І.М. Луценка і керівництва компанії «Вольта ЛТД» Д. О. Косоногова та О.О. Косоногова було узгоджено особливості співпраці компанії з університетом у напрямках удосконалення матеріально-технічної бази електротехнічного факультету, забезпечення проходження виробничих та переддипломних практик студентів у підрозділах роботодавця. На зустрічі також обговорили подробиці спільної профорієнтаційної роботи серед молоді та їх мотивації щодо освоєння перспективної спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»

Наші гості відзначили високий рівень спеціалістів-випускників, на той час ще Національного гірничого університету, та зауважили, що НТУ «Дніпровська політехніка» стає потужним електроенергетичним осередком центрального регіону країни. 


Іван Луценко доцент кафедри СЕП
НТУ «Дніпровська політехніка»
Фото відеостудії «Юність»


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт