Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
21.06.2018

Кращі спікери для тебе!


За ініціативи голови Дніпровської обласної ради Гліба Пригунова у Національному технічному університеті «Дніпровська політехніка» відбулося урочисте відкриття PRIMARIES. Школи молодого політика

З 21 по 23 червня у нашому університеті активно працює Школа молодого політика. Триденний марафон нових знань для активної молоді ініційований головою Дніпровської обласної ради Глібом Пригуновим і виконується за підтримки Молодіжного центру «OSVITORIUM». Щоб стати учасником такого заходу треба було заздалегідь зареєструватися та відповісти на кілька запитань. Учасники проекту пройшли відбір згідно з відповідями на запитання.
З вітальним словом до присутніх звернувся проректор НТУ «Дніпровська політехніка» Олександр Бешта.

Заняття Школи молодого політика проводяться у залі виставки науково-технічних досягнень НТУ «Дніпровська політехніка». Учасники курсу безкоштовно отримають цікаві знання у сфері політики, будуть працювати над необхідними якостями, притаманними сучасному політику. Насамперед, активно розвиватимуть лідерство та впевненість, навчатимуться майстерності успішного публічного виступу й умінню злагоджено працювати у команді. 
Директор КП Молодіжного центру «OSVITORIUM» Сергій Кривогуз зазначив, що треба працювати над лідерськими якостями молоді й всіх верств населення. Коли люди розуміють, що таке «політика», «молодіжна політика», вони приходять на вибори й це розуміння потрібне для просвіти. Для того, щоб вони розуміли, яким чином відбуваються політичні процеси і як можна на них впливати. Тому з’явилася ідея створити такий проект. 


Голова Дніпровської обласної ради Гліб Пригунов зауважив, що треба не зупинятися, завжди вчитися і бути переконаним: все залежить тільки від тебе. Він подякував організаторам та ректору НТУ «Дніпровська політехніка» Геннадію Півняку за надання приміщення для проведення заходу. 

Серед учасників школи – активна сучасна молодь, ті, хто прагне постійного розвитку. Багаж знань, який пропонують спікери, дуже різносторонній та корисний у сучасному світі . Такі курси планують організовувати 2-3 рази на рік. 


ІАЦ НТУ «Дніпровська політехніка»
Фото відеостудії «Юність»


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт