Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
14.06.2018

ПОЛІТЕХНІЧНІ УНІВЕРСИТЕТИ України об’єдналися!


12 червня 2018 р. відбувся вебінар "Курси Академії Cisco: Побудуй кар’єру в кібербезпеці!" 
Вебінар провели – Центри підготовки інструкторів Cisco НТУ «Дніпровська політехніка», НТУ «Київський політехнічний інститут імені Сікорського» та НУ «Львівська політехніка».

На вебінарі були розглянуті питання:
− актуальність теми кібербезпеки й попит на фахівців;
− програма Академій Cisco;
− огляд лінійки курсів з кібербезпеки;
− сертифікати та міжнародна (індустріальна) сертифікацію з кібербезпеки;
− як пройти навчання в Академії Cisco.

Учасники вебінару безкоштовно долучилися до вивчення курсу «Introduction to Cybersecurity» українською або англійською мовою.
Завершення курсу 8 липня 2018 р. Всі учасники отримають сертифікати про успішне завершення курсу «Introduction to Cybersecurity» за умови складання фінального іспиту.

На попередніх чотирьох вебінарах з кібербезпеки у комп’ютерних системах (cisco.nmu.org.ua), які провів Центр підготовки інструкторів Cisco НТУ «Дніпровська політехніка» серед школярів та студентів Дніпровського регіону, взяло участь понад 2850 слухачів за 2017-18 н. р..

НТУ «Дніпровська політехніка» пропонує абітурієнтам подавати заяви на спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія» і отримати професійні знання з кібербезпеки у комп’ютерних системах та мережах.

В НТУ «ДП» курси Cisco CCNA Security (Cisco Certified Network Associate Security) і CCNA Cyber Ops (Cisco Certified Network Associate Cyber Ops) інтегровані у програму навчання студентів спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія».

Студенти проходять навчання за курсами CCNA Security і CCNA Cyber Ops, які відповідають міжнародним індустріальним стандартам 210-260 INS, 210-250 SECFND і 210-255 SECOPS, і отримують сертифікати.

На спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» вивчають архітектуру, створення, налаштування та обслуговування сучасних комп’ютерів, комп’ютерних систем та мереж, сучасні мови програмування, програмовані комп’ютерні мережі та Інтернет речей, розробку спеціального і системного програмного забезпечення.

В програму навчання спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» також інтегровані наступні курси Cisco: 
IT Essentials, NDG Linux Essentials, 
CCNA R&S 1-4 (Cisco Certified Network Associate Routing & Switching), 
CPA: Programming Essentials in C++ (С++ Certified Associate Programmer), 
PCAP: Programming Essentials in Python (Python Certified Associate Programmer), Experimenting with REST APIs using Webex Teams, 
IoTF: Connecting Things (Internet of Things Foundation: Connecting Things)


Леонід Цвіркун
Професор кафедри АКС


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт