Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
03.10.2013

Семінар «Електронні підручники , електронні книги: знайомство з програмами і технологіями»

У Національному гірничому університеті відбувся черговий міжвузівський методичний семінар на тему: «Електронні підручники , електронні книги : знайомство з програмами і технологіями». Семінар був організований Дніпропетровським відділенням Української Асоціації «Жінки в науці та освіті» спільно з факультетом інформаційних систем і технологій НГУ. Учасниками семінару стали викладачі , аспіранти , студенти НГУ , ДНУ та ПДАБА . Відкрила заняття Голова Дніпропетровського відділення Української Асоціації «Жінки в науці та освіті» кандидат філософських наук Любов Євсіївна Чернова.

Вона розповіла про історію створення та розвитку гіпертекстових систем , особливості електронного тектсу і його властивості . Провідний інженер - електронник кафедри БТПМ ( будівельної теоретичної та прикладної механіки) НГУ Юлія Володимирівна Петрова та студентка ПГАСА Наталія Шевардина познайомили учасників семінару з компютерних програмами eBook Maestro Free , Adobe Dream weaver , Flash , Flipping Book , Kvisoft Flipbook Maker . Просто , наочно і доступно вони навчили технологіям створення електронної книги : підготовчі етапи , коди , можливості редагування , відео та фото вставки.

Всі учасники мали можливість завдяки провідному обладнаному комп'ютерному залі ( 3 корпус , ауд.35 ) застосувати знання на практиці. Організатори та учасники семінару висловлюють свою подяку керівництву НГУ , декану факультету інформаційних технологій і систем Михайлу Олександровичу Алекссеву , професору Леоніду Івановичу Мещерякову , системному адміністратору Олексію Зінченко за надану можливість і прекрасні умови для проведення семінару .

Петрова Юлія Володимирівна провідний інженер-електронщик кафедри БТПМ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт