Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
24.05.2018

20 років Центру мовної підготовки!

23 травня Центр мовної підготовки Національного технічного університету «Дніпровська політехніка», в якому студенти, абітурієнти і викладачі університету мають змогу вивчати британскький варіант англійської мови, відзначив своє 20-річчя.

У святкуванні ювілею взяли участь науково-педагогічні працівники університету, студенти та випускники Центру минулих років. 

За два десятиліття сотні добре підготованих слухачів знайшли себе у професійному плані саме завдяки тому, що навчалися у ЦМП. Про це у своїх вітаннях говорили: перший проректор ОО. Азюковський, завідувачі споріднених мовних центрів університету, колишні випускники.

Роботу Центру всі роки очолює професор С.І. Кострицька, яка уміло організовує навчальний процес, знаходить нові й нові цікаві методи, спрямовує діяльність Центру у світовому масштабі. Слухачі Центру – не лише студенти, а й абітурієнти, викладачі університету. Ще раз зазначимо, спеціально для викладачів «Дніпровської політехніки» створено групи, в яких викладання англійської мови організовано за аспектами: читання аудіювання, говоріння/мовлення та письмо відповідно до міжнародного освітнього проекту і за за підтримки Британської Ради в Україні «Англійська мова для університетів» (викладачі ЦМП доц. І.І. Зуєнок, викл. О.В. Хазова, ст. викл. Н.М. Нечай, доц. М.Л. Ісакова). Тож на деяких кафедрах сьогодні лекції проводять англійською, що дає нашим студентам і аспірантам широкі можливість проходити стажування у закордонних вишах, отримання міжнародних дипломів.

Постулати Центру мовної підготовки – бажання, віра і сила волі – дають прекрасні результати.


З ювілеєм, дорогі колеги! Подальшого вам розквіту, здібних і сміливих слухачів! 


ІАЦ НТУ «Дніпровська політехніка»
Фото Альони Леонович, відеостудія «Юність»


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт