Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
04.05.2018

Центр мовної підготовки спеціально для викладачів «Дніпровської політехніки» – результати радують

3 травня 2018 року в Центрі мовної підготовки при кафедрі іноземних мов відбулося вручення сертифікатів про результати проходження міжнародного іспиту Aptis, який забезпечує точні та надійні результати тестування рівня англійської мови і свідчить про кваліфікацію науково-педагогічних кадрів. Цей іспит використовують освітні заклади та мовні школи по всьому світу для визначення рівня англійської мови у освітян та студентів. 

Тест Aptis використовується також як частина навчального курсу з англійської мови, який започатковано цього року у Центрі мовної підготовки. Спеціально для викладачів «Дніпровської політехніки» створено дві групи, в яких було організовано викладання англійської мови за аспектами: читання аудіювання, говоріння/мовлення та письмо, який вели учасники міжнародного освітнього проекту за підтримки Британської Ради в Україні «Англійська мова для університетів» викладачі ЦМП доц. І.І. Зуєнок, викл. О.В. Хазова, ст. викл. Н.М. Нечай, доц. М.Л. Ісакова, відповідно.
Учасниками тесту стали і молоді, і досвідчені викладачі університету. Результати іспиту були несподівані – 50% слухачів, доцентів і професорів різних кафедр і факультетів Національного технічного університету «Дніпровська політехніка», продемонстрували своє володіння англійською мовою на рівні С. 
Сертифікати слухачам вручав проректор НТУ «Дніпровська політехніка О. М. Шашенко. Кожен володар сертифікату висловив свою думку щодо викладання і необхідності підвищувати рівень знань з англійської. Всі щиро дякували високопрофесійній викладацькій супер-команді під керівництвом професора С.І Кострицької за неповторні уроки, індивідуальний підхід. теплу атмосферу і невтримне бажання удосконалювати свої знання з іноземної й далі. 
  

Інформація надана кафедрою іноземних мов
Фото Альони Леонович, відеостудія «Юність»


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт