Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
26.04.2018

Запрошуємо до діалогу та спільної діяльності!

Відбувся семінар з питань самооцінки домогосподарствами рівня своїх доходів, статистики капітальних інвестицій, а також діяльності окремих видів транспорту. Семінар проведений 20 квітня фахівцями Головного управління статистики в Дніпропетровській області за підтримки кафедри прикладної економіки та підприємництва НТУ «Дніпровська політехніка».

Присунутім надана інформація про особливості збору статистичних даних та висвітлені окремі аспекти сучасного соціально-економічного стану нашої області. За підсумками статистичних досліджень в Дніпропетровської області 76% сімей відносять себе до категорії «бідних». Лише 8,6% родин покладаються переважно/виключно на себе в питанні забезпечення належного рівня добробуту, а 59,6% частину відповідальності перекладають на державу. Висвітлені тенденції капітального інвестування та обсяги перевезень різними видами транспорту в Дніпропетровській області. 

Поточна ситуація орієнтує на розвиток особистих компетентностей в сфері підприємництва та публічній сфері, що базується на комплексі економічних, управлінських, інших соціально-гуманітарних дисциплін. Учасниками семінару дійшли до висновку, що лідерство та інноваційність, вміння розробляти та реалізовувати проекти – єдиний шлях особистого та суспільного успіху.



Інформація надана кафедрою прикладної економіки та підприємництва (факультет менеджменту НТУ «Дніпровська політехніка»)

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт