Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
23.03.2018

До 100-річчя О. Гончара

21 березня 2018 року у Києві проходив Міжнародний фестиваль фільмів і телепрограм для дітей та юнацтва «Золоте курча». Вже названі переможці. 

У номінації «Кіномистецтво» за кращу режисерську роботу Дипломом І ступеня нагороджено відомого талановитого режисера Валерія Степаняна -Григоренка. На розгляд журі було представлено трейлер документального фільму про нашого земляка , видатного письменника , провідника духовності української нації – Олеся Терентійовича Гончара . Фільм має назву «Стежками Олеся Гончара» . Його виходу на екран чекають численні шанувальники творчості митця. Зазначимо , що про зйомки фільму в Національному гірничому університеті було вміщено інформацію в попередніх матеріалах .
Звичайно, це унікальний випадок , коли за трейлером майбутній фільм так високо оцінили. Отже всупереч холодній сніжній весні яскравому, по-справжньому весняному, фільму про Олеся Гончара таки бути!
 
Знімальна група : в цетрі режисер-постановник Валерій Степанян-Григоренко, другі режисери Сергій Панкратьєв і Юрій Мисенков, асистент режисера Андрій Лоран і музичний редактор Ольга Зінченко .


Інформація Центру культури української мови ім. О.Гончара

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт