Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
14.12.2017

Експерти управління статистики взяли участь у семінарі НГУ

Днями професорсько-викладацький склад кафедри прикладної економіки та підприємництва НГУ, студенти НГУ та Головне управління статистики в Дніпропетровській області провели практичний семінар з питань статистики промислового виробництва, розвитку малого бізнесу та генерування бізнес-ідей.












У роботі семінару взяли участь студенти денної та заочної форм навчання, різних спеціальностей та напрямків підготовки, зокрема студенти бакалаврату та магістратури спеціальностей «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», студенти технічних спеціальностей НГУ, а також викладачі кафедр нашого університету.













Експерти управління статистики надали інформацію про особливості формування статистичних спостережень та результати діяльності промислових підприємств, навели ключові показники діяльності та поширеності малого бізнесу в Україні. Серед експертів виступили представники Головного управління статистики Л.М. Вергун, О.І. Прохорова, Н.Ю. Єременко, доцент кафедри прикладної економіки та підприємництва С.В. Яцентюк.













Запрошуємо всіх зацікавлених осіб на кафедру для отримання більш детальної інформації, обговорення ідей, проблем та пропозицій в сфері підприємництва та управління.

Інформація надана кафедрою прикладної економіки та підприємництва НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт