Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
01.12.2017

В НГУ відбувся міжвузівський семінар «Академічні компетенції: культурні та державні стандарти»

У семінарі взяли участь магістри, аспіранти, викладачі, доценти й професори різних ВНЗ України.

Захід відбувся в Центрі естетичного розвитку кафедри філософії і педагогіки НГУ, співорганізатор семінару – НГО «Освітній центр «Відкрите знання» в особі кандидата філософських наук, доцента Любові Чернової.

– Середовище, в якому здійснюється наука – складне, але ми націлені на майбутнє, тож своєю діяльністю ми можемо вплинути на його стан вже зараз, - зазначила під час вступного слова завідувач кафедри філософії і педагогіки НГУ, професор, модератор семінару Юлія Шабанова.

Програма міжвузівського семінару була складена так, що представляла різні погляди. Говорили про вимоги МОН щодо кваліфікаційних вимог науково-педагогічних працівників ВНЗ та присудження вчених звань, крос-культурний аналіз вимог щодо науково-педагогічних працівників в закордонних ВНЗ, міжкультурні комунікації: як влучити в ціль та не попасти в пастку, як краще представити свої дослідження в Україні і за кордоном. Під час семінару обговорювали й інші питання, які цікавлять тих, хто хоче розпочати свій науковий шлях, або продовжує його.

ІАЦ НГУ

Фото Артема Гусака, відеостудія «Юність» НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт