Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
01.12.2017

У КОЛІ ПОДІЙ - ДИЗАЙНЕРСЬКЕ БІЄНАЛЕ

Викладачі кафедри основ конструювання механізмів і машин НГУ, прагнучи бути обізнаними та корисними сучасному студенту, цікавляться подіями міста в напрямку естетики форм, технологій та засобів їх створення. Тож представники кафедри відвідали Міжнародний Бієнале дизайну «COW 2017» - конкурсний фестиваль, в якому взяли участь дизайнери з різних країн світу.

Фестиваль дизайну «COW 2017» - невід'ємна частина мистецького життя Дніпра. В рамках цього проекту виставлено роботи дизайнерів з різних країн і континентів. Сьогодні у Центральній міській бібліотеці Дніпра представлено понад 600 різних робіт в номінаціях: плакат, логотип, упаковка, листівка, інтер'єр, промдизайн, мода.

Експоновані роботи оцінюються авторитетним журі в складі фахівців світового рівня. При оцінці враховується креатив робіт і професіоналізм учасників.

На бієнале, крім робіт конкурсних номінацій, також представлені роботи членів міжнародного журі «COW 2017», виставка соціального плаката, плакатна акція «Океан - як повітря!», експозиція плакатів спеціально запрошених дизайнерів My Center Of the World, виставка-супутник COW Design Biennale, а також плакати проти тероризму Postterrorism.

Також в рамках фестивалю член жури Яэль Барнеа-Гивони (Израиль) прочитала лекцію і зазначила масштабність і професіоналізм представлених робіт. Гостя розповіла про своє захоплення різними матеріалами, з яких вона робить незвичайні арт-об'єкти.

Отримана в рамках заходу інформація виявилась корисною і цікавою. На фестивалі викладачі почули про сучасні напрямки дизайну у світі та мали можливість ознайомитися з роботами в кожному із заявлених напрямів.

Увагу привернули кваліфікаційні роботи здобувачів в напрямку промдизайну.

Також привернули погляд представлені варіанти логотипів як відомих, так і не дуже компаній.

Завдяки участі у подібних заходах викладачі кафедри завжди знаходяться у вирі подій сучасного світу дизайну. Отриманий досвід втілють в навчальний процес на кафедрі основ конструювання механізмів і машин в рамках освітніх програм підготовки бакалаврів і магістрів.

Викладачі кафедри завжди готові поділитися своїми знаннями. Чекаємо усіх причетних, небайдужих та зацікавлених осіб на навчання за програмою підготовки першого (бакалаврсього) рівня за спеціальністю 132 Матеріалознавство і другого (магістерського) рівнів за спеціалізацією «Промислова естетика і сертифікація виробничого обладнання» спеціальності 132 Матеріалознавство.

Кафедра основ конструювання механізмів і машин НГУ


 

 		

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт