Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
03.10.2017

Студенти України й Німеччини реалізують проект з ефективного самоврядування (ВІДЕО)

1-4 жовтня у Національному гірничому університеті проходять низка заходів у рамках реалізації міжнародного проекту «Тандем партнерство Німеччина-Україна – академічне самоуправління» Федерального відомства закордонних справ Німеччини.

Координатори двостороннього проекту – науковий співробітник ТУ «Фрайберзька гірнича академія» Тетяна Піліпцевіч й студент Національного гірничого університету Артем Маловік.


Відкрив серію заходів міжнародний семінар для студентів, аспірантів та докторантів, у якому взяли участь Генеральний консул ФРН Вольганг Мьоссінгерр та співробітники консульства, ректор НГУ академік НАН України Геннадій Півняк. На семінарі українська і німецька молодь обговорювали шляхи до ефективного самоврядування й обмінювалися досвідом.

Проект матиме продовження, в який планується залучити студентство інших ВНЗ Дніпра, а також Луганської і Донецької областей.

Учасники заходу розповіли студентам НГУ про особливості міжнародного проекту, нові можливості й принципи студентського самоврядування Німеччини.




ІАЦ НГУ

Фото Альони Леонович, відеостудія "Юність" НГУ

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт