Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
03.07.2017

«Ми це зробили!»

Складено останній іспит


Наприкінці червня майбутні менеджери НГУ складали свій останній іспит, а саме захищали бакалаврську роботу. Теми проектів були пов’язані з різними аспектами діяльності виробничих підприємств: аналізом збуту та збутової діяльності, визначенням та підвищенням конкурентоспроможності, аналізом техніко-економічних показників та їхнім покращенням тощо. Перед студентами стояло непроста задача: обґрунтувати управлінські рішення щодо запропонованих заходів підвищення ефективності діяльності досліджуваного підприємства. Всі справно впоралися із поставленими завданнями.

Голова Державної екзаменаційної комісії Петро Іванович Дучинський відзначив професіональність вирішення поставлених задач і високий рівень підготовки бакалаврів, що допоможе випускникам у майбутньому працевлаштуванні. 

На захист дипломних робіт групи МН-13-2 завітав голова Дніпропетровської міської організації роботодавців Олександр Васильович Галаган – випускник Національного гірничого університету за спеціальністю «Менеджмент у виробничій сфері». Він привітав студентів з успішним завершенням чотирьох років навчання, побажав успіхів та приємного відпочинку перед вступом до магістратури.

За словами студентів груп МН-13-1, МН-13-2, МН-13-3, МН-13-4, це були найкращі чотири роки, проведені разом у стінах найстарішого вишу Дніпра. Випускники Гірничого рекомендують абітурієнтам не вагатися та вступати на кафедру менеджменту НГУ. «Повірте, ви ніколи не пожалкуєте про свій вибір».


Марина Богуславська,
староста гр. МН-13-2


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт