Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
19.06.2017

Бізнес-семінар: «Альтернативні інструменти ефективного управління»

15 червня 2017 р. доценти кафедри прикладної економіки та підприємництва НГУ Касьяненко Л.В. та Пілова Д.П. взяли участь у бізнес-семінарі на тему: «Альтернативні інструменти ефективного управління», що проводився за підтримки ПАТ «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «КРАЇНА» для керівників підприємств, HR, начальників підрозділів.












Бізнес-семінар проводився Юлієм Некрасовим, засновником Nekrasov Training Group (Некрасов Тренінг Груп), яка здійснює корпоративне навчання персоналу в самих різних напрямках роботи компанії, враховуючи особисті якості кожного учасника та впроваджуючи кращі світові практики на основі застосування системного підходу до напрацювань необхідних і поліпшенню існуючих навичок.









Основною метою семінару було набуття навичок з ефективної мотивації співробітників, в рамках якого тренер ознайомив учасників з такими авторськими розробками як: концепція психотипів, яка дозволяє з перших хвилин спілкування з людиною визначити її логіку прийняття рішень та розробити оптимальний варіант переконливої дії; управлінська матриця, яка є оригінальним поєднанням трьох інструментів менеджменту (ситуаційного управління, рівнів зрілості підлеглих, управлінських ролей за Адизесом).


Практичні аспекти ефективного управління персоналом організації є корисним надбанням викладачів кафедри для підготовки компетентних фахівців в сфері підприємницької діяльності у бізнес-адмініструванні та адміністративного менеджменту.

Інформація надана кафедрою прикладної економіки та підприємництва НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт