Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
01.06.2017

Викладачі НГУ-ветерани АТО - у фотопроекті ДніпроОДА «Ветерани двох війн»

У холі ДніпроОДА відкрилася фотовиставка «Ветерани двох війн», учасниками якої стали п’ятеро ветеранів Другої світової війни і п’ятеро – АТО. Експозиція діятиме протягом місяця, потім її перемістять в Музей АТО.

У фотопроекті взяли участь радник голови ДніпроОДА, ветеран АТО і викладач кафедри безпеки інформації та телекомунікацій НГУ Іван Начовний, який став одним із ініціаторів створення фотовиставки.


«Є взаємозв’язок поколінь. Для нас дуже важливо показати, що ми не викреслюємо з історії факти та людей. Це треба пам’ятати і пишатися цим», - зазначив радник голови ДніпроОДА, боєць АТО Іван Начовний.


До проекту приєднався ветеран АТО, викладач кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища НГУ Дмитро Кошка, який брав участь у проекті разом з 92-річною бабусею Катериною Олександрівною.


«Ми з бабусею часто спілкуємося... Побачивши війну зсередини, намагаюся розвінчувати для себе міфи, отримувати нешаблонні відповіді, - розповів Дмитро Кошка. - Почувши про відкриття Музею АТО, хлопців, які загинули, бабуся сказала: я мушу це побачити. Й ми разом сходили до музею».

На виставці представлено 20 світлин. Головне у проекті – спілкування учасників двох воєн, кожен з яких розповів свою історію. У фотостудії учасники проекту з фотографом Ігорем Співаком працювали дві години.


Протягом місяця виставку можна переглянути в холі ДніпроОДА за адресою: проспект Поля,1.

ІАЦ НГУ за матеріалами ДніпроОДА

Фото сайту ДніпроОДА


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт