Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
24.05.2017

День Європи в Дніпрі

20 – 22 травня 2017 року на базі Дніпропетровського дитячо-юнацького центру міжнародного співробітництва «Колобок» відбулася ІІ Міжнародна туристсько-освітня виставка «З любов'ю до Батьківщини в європейській спільноті». Учасниками виставки стали учнівські та студентські делегації областей України, а також представники різних країн світу: Анголи, Гани, Ізраїлю, Польщі, Марокко, Монголії, Швеції.


Представник Польщі, директор Центру українсько-польської співпраці при Національному гірничому університеті Роман Омелянович Дичковський, студенти державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет» з Анголи Лоуренсу Алейшу, Давид Каштру, Жуселіно Ногейра, Саломао Буемі та Монголії Гантушиг Баясгалан і Алтангерел Баяржаргал стали учасниками креативного за формою, цікавого за змістом і неперевершеного за емоціями інноваційного заходу «Жива бібліотека». Іноземні студенти відповідали на запитання учасників виставки про культуру, звичаї і традиції країн Азії і Африки.









Усіх присутніх вразили співуча і танцююча Ангола, зразки національних костюмів Гани, проходження військової служби саме жінками в Ізраїлі, весільні церемонії від 7 до 14 днів у Марокко, які мають змогу відвідати всі охочі! Підкорила аристократична та водночас сувора країна Швеція, в який панує порядок і життєрадісність. Польща гостинно запросила на навчання до своїх вищів, а Монголія здивувала великою територією з населенням в три мільйони, що значно менше, ніж населення Дніпропетровської області.








Інноваційний захід «Жива бібліотека» за участю представників різних країн світу сприяє полікультурному вихованню молоді, розумінню загальнолюдських цінностей, вчить толерантному ставленню один до одного, єднанню молодих українців з представниками різних країн світу.


Інформація надана кафедрою іноземних мов НГУ 


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт