Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
24.04.2017

НГУ відвідала делегація Університету Вітаутаса Великого (Литва)

Днями делегація Університету Вітаутаса Великого (Литва) провела робочу зустріч з науковцями і викладачами НГУ, де обговорили питання впровадження і методичного забезпечення спільної міжнародної програми «Світова політика та економіка»; можливості отримання подвійних дипломів УВВ-НГУ в рамках спільної програми «Світова політика та економіка»; особливості освітнього процесу в УВВ та специфіку кредитної системи.








Результати візиту підсумували за круглим столом з ректором НГУ академіком НАН України Геннадієм Півняком. Університет Вітаутаса Великого (Литва) представляли професор Сауліус Піворас, викладач Юстінас Юозайтіс, співробітниці міжнародного відділу Егле Янушкевічене й Олена Плотнікова. Вони відзначили високу активність студентів НГУ, їх зацікавленість в отримані подвійного диплому, а також –плідну роботу з колегами в обговоренні реалізації спільної програми.


Завідувач кафедри історії та політичної НГУ, професор Геннадій Первий повідомив, що цього літа розпочнеться набір за подвійною програмою «Світова політика та економіка». Cьогодні етапи роботи визначені, а організація навчального плану співпадає з литовською, тож особливих відмінностей у цьому питання студенти не відчують.









Декан юридичного факультету НГУ, директор Центру академічного співробітництва з країнами Балтії Сергій Грищак зазначив, що, окрім програми «Світова політика та економіка», з делегацією Університету Вітаутаса Великого обговорювалася реалізація нових програм – екологія, біотехнології й міжнародне бізнес-право, що цікавить студентів-юристів.

– Для нас надзвичайно важливе співробітництво з Університетом Вітаутаса Великого, – акцентував ректор НГУ Геннадій Півняк, – адже воно відкриває нові можливості для наших студентів.


Зазначимо, що за міжнародною програмою «Світова політика та економіка» ведеться набір серед старшокурсників різних країн Європи.

ІАЦ НГУ

Фото відеостудії "Юність" НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт